lauantai 11. tammikuuta 2014

Juoksutuspäivä

Torstaina oli jännittävä päivä, koska Vappu oli ohjasajossa ensimmäistä kertaa. Oli melko hienoa nähdä kun pienestä islanninhevoslihapullasta kasvoi oikea hevonen. Tästä alkaa nyt meidän uusi elämä - pyhästi lupaan, että enää ei juoksutella hölkynkölkynhölkkää pelkillä riimuilla. Nyt aletaan ratsastamaan ja juoksuttamaan tosissaan että saadaan hevonen liikkumaan oikeinpäin.

Täällä blogin puolella pidän ns. treenipäiväkirjaa, josta sitten ehkä vuoden päästä saan ihmetellä meidän (toivottavasti) huikeaa kehityskaarta. Ja kauhulla katsella näitä lähtökohtia mistä aletaan meidän yhteistyötä korjata... Jatkossa laitan tänne mahdollisimman paljon kuva- ja videomateriaalia, en pelkästään huippuhetkiä, vaan myös niitä epäonnistuneempia ratsastuskertoja. Niistä saa oppia eniten. 

Tänään kuitenkin meidän uuden harjoitusohjelman mukaisesti juoksutin Vapun ensimmäistä kertaa gramaaneilla.  Typy oli superhyvä! Tölttiä ei työstetä nyt vähään aikaan, vaan koitetaan saada ravi ja laukka pyörimään mahdollisimman hyvin. Juoksuttaessa Vappu ottaa vielä välillä possupassia (gramaanien kanssa), varsinkin laukan jälkeen. Jos vaan onnistun, niin liitän tähän videon tämänpäiväisestä juoksutuksesta. Tästä lähdetään nyt Vapun kanssa liikkeelle ja katsotaan mitä saadaan aikaan!

Ps. Onni on tallikaverit, joiden kanssa voi yhdessä treenata ja jakaa onnistumisen hetket! Videon kuvasi Emma H. 



 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti