sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Kenttähöntsäilyä

Eilen meni niin hyvin että olisihan se pitänyt arvata että tänään ei tule menemään lähellekään niin hienosti. Keli oli kuitenkin mitä ihanin ja hevonen reipas ja iloinen. Ja ratsastaja aivan kujalla! Ravia en saanut ratsastettua lähellekään siihen pisteeseen kuin eilen. Ajattelinpa sitten että noniin, tänään ei lähde niin tehdäänpä jotain helppoa ja mukavaa - eli tölttiä.


Töltti oli kuitenkin mystisesti kadonnut raviharjoitusten myötä, eli iloisesti painettiin possupassia ympäri kenttää.. Väitän aina tykkääväni tästä viisikäyntihevosten haasteellisuudesta (yksi askellaji yleensä kärsii kun joku uusi alkaa toimia), mutta nyt alkaa jo vähän turhauttaa. Vappu on aina ollut tosi helppotölttinen, töltti on aika lateraalista mutta kuitenkin suht vaivatonta. Arvatenkin seuraavalla ratsastuskerralla ravi on hävinnyt tätä menoa!


Tällainen etukenomichelin ratsasti Vapun siis tänään :D Toivottavasti palataan seuraavassa postauksessa hieman onnistuneemmilla fiiliksillä!

1 kommentti:

  1. Mä tiedän tän tunteen ihan täysin! Just Birkillä treenasin ravia ja tölti huonontu heti sen jälkeen, tai sit mun istunta huononi :)

    VastaaPoista