maanantai 6. tammikuuta 2014

Mosku

Tänään ajattelin esitellä meidän pallohullun Moskun. Mosku on siis 6-vuotias jackrusseliuros, jonka elämä koostuu nukkumisesta ja leikkimisestä. Herra ottaa lepiä noin 15 tuntia vuorokaudesta. Silloin kun ei nukuta, leikitään palloilla, nenäliinoilla, lehdillä, kävyillä ja satunnaisilla esineillä jotka vaan sattuvat ihmisten käsistä putoamaan (pullonkorkit ja metalliset leipäpussien sulkijat on lemppareita).

2013-05-29%2009.12.07-1-normal.jpg

1. Maailman parasta: nukkuminen!

IMG_0071-normal.jpg

Mosku on myös kova poika uimaan. Varsinkin jos joku on heittänyt kävyn järveen niin täytyyhän sitä mennä pelastamaan.

_MG_3575-normal.jpg

Palloilla olis niin kiva leikkiä, mutta kun Moskulle se leikki tarkoittaa pallojen tappamista. Ja kokemusta on kertynyt niin paljon tästä harrastuksesta, että pallon täydellinen tuhoaminen kestää noin kaksi minuuttia. No okei, pesäpallossa meni varmaan viis minuuttia, siinä oli jo haastetta....

_MG_3614-normal.jpg

Tästä kuvasta välittyy mun mielestä hyvin Moskun herkkyys. Kovaa poikaa se yrittää esittää, mutta oikeesti on ihan mammanpoika.. Jos joutuu omassa petissä nukkumaan eikä pääse äitin ja isin väliin sänkyyn, niin itkuahan siitä tulee.

_MG_3631-normal.jpg

Tässä harjoitellaan ryömimistä, mikä on Moskun bravuuri. Varsinkin jos ei saa ihmisiltä huomiota. Sitten saa, kun ryömii ruohikolla ja röhkii samaan aikaan - ja masun alunen on seuraavan viikon vihreä.

laukaa%20102-normal.jpg

Komea poika, jonka silmästä heijastuu isäntä leikkimässä supermiestä....

laukaa%2017-normal.jpg

Kesän lapsi esittelemässä Hurtta-valjaita! Psst, tässä muuten postausta kirjoittaessani Mosku pelaa änäriä isäntänsä kanssa nenäliina suussa. Näin meillä..

Kuvat (paitsi kaksi ensimmäistä) on ottanut superhyvä kuvaaja Joona Toivanen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti