perjantai 24. tammikuuta 2014

Oranssi heppa

Tällainen möllikkä odotteli tänään pihatossa kun menin tallille. Oli niin kylmä että otettiin vain nopea juoksutus, hienosti typy taas juoksi gramaaneilla alkupomppimisen jälkeen. Mitä enemmän pakkasta, sen hullummaksi Vape muuttuu. Vinkuminen, pomppiminen ja röhkiminen on ihan lempijuttuja pakkasella.

Keskiviikkona ratsastelin tunnin verran kentällä. Kannukset oli jalassa nyt toista kertaa, mutta eihän tuo karvamammutti niitä varmaan edes tunne. Hyvät ravit saatiin taas ja ihmeen herkäksi Vappu on muuttunut niiden ohjasajojen seurauksena. Kun vaan kuski vielä osaisi ajella näin viritetyllä pelillä.. Huomenna mennään kamujen kanssa vähän maastoilemaan eli tuulettamaan päätä! Ollaanhan me ihan ahkerasti yritettykin nyt treenailla.


Moskukin käy ihan vauhkoksi pakkasella. Yritin tänään meidän metsäsamoiluretkellä ottaa kuvia herrasta, mutta aina kun aloin tsuumailemaan niin Mosku olikin jo kaivamassa myyriä ja hihna ihan mutkalla puiden välissä.. Että se niistä kuvailuista. Ja kun tassujakin palelee niin kovasti että pitää koko ajan olla jumppailemassa ja tassut ilmassa vuoron perään. Että sellaisia pakkashulluja tällä kertaa!


"En voi juuri nyt poseerata kun oon just saamassa tosi ison rotan!" Niin varmaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti