tiistai 4. helmikuuta 2014

Hyvästi posari, tervetuloa laukka!

Eilen Heidi kuvaili kun ratsastelin kentällä. Vappua ei huvittanut yhtään, mutta alkuänkyröinnin jälkeen laukat alkoi taas sujumaan. Nyt lähtee laukka takaa- ja ylöspäin tosi makeasti! Ohi on ne ajat, jolloin sai pelätä että milloin ratsu reima on nurin, kun etujalat oli maahansidotut ja laukka yhtä sekalaista askellajimössöä. Hyvin Vappu nostaa peruutuksesta, paikaltaan, käynnistä tai ravista. Seuraavana vuorossa olisi karsia kaikki höpöhöpö askeleet laukan jälkeen ja siirtyä laukasta suoraan puhtaaseen raviin. Haasteita siis riittää :)



                                    "Sori vaan äiti, en ollu menossa. Paitsi jos on IHAN pakko."


 Vappu on katseluoppilaana kun Perlaa juoksutetaan

Tänään juoksutin gramaaneilla ja sama laiska meininki oli kuin eilenkin. Kun ei ole niin paljoa pakkasta niin ei vissiin huvita tehdä sitten ollenkaan. Mutta juoksutus sujuu jo tosi hyvin, kun vaan  raaskin heti alkulämmittelyjen jälkeen laittaa gramaanit suht kireälle  ja pyytää reippaasti eteen. Vappu itsekin tykkää juoksutushommista, on mukavaa kun ymmärtää mitä ihminen pyytää eikä tarvitse arvailla, ja sitten saa vielä hirrrrveesti kehuja kun osaa niin hienosti.

Nyt tämä tyttö rupeaa väsäämään koulujuttuja. Tämän viikon koulujakso jäi nyt terveyssyistä väliin eli paljon on hommia; eikun työnkansion kimppuun! Onneksi täällä yksi rehtori vahtii kuppituolistaan että tulee koulujutut tehdyiksi. Adios!

                               








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti