sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Miniesteitä



Näin vaarallisia esteitä hypättiin tänään! Vapulla ei juurikaan ole hypätty (irtona on kyllä hypellyt paljonkin) mutta mukavaa oli ja kuski pysyi kyydissä. Ajattelin nyt ruveta välillä aina loikkimaan Vapun kanssa mielenvirkistys- ja laukanparantamistarkoituksessa.

  

Vapun mielestä tosin näin pienten esteiden yli pääsee könyämällä eikä tarvitse edes hypätä. Hypättiin enimmäkseen ravista, koska laukka on vielä niin vaiheessa. Vaikka päästäisiin laukassa lähestymään hyvin, niin ihan esteen lähellä Vapulla menee askeleet sekaisin ja siirrytään posarille tai ristilaukalle ja loikataan siitä (ei kovin turvallisen tuntuista, voin kertoa...). Eli seuraavana jumppasarjalla harjoittelemaan!




 

3 kommenttia:

  1. Heipsun! Kiva blogi sulla ja siisti ulkoasu :) Mulla on 6v Issikka kanssa Birk Från Hällaryd. Birk on aika saman näkönen kun Vappu, hieman tummemman oranssi! :DHän meillä ollut vasta vuoden ja yhdessö elon saloja vasta opetellaan :)

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla! Ai sullakin on ruotsalainen oranssi möllikkä ;) Onko sulla blogia, kävisin mielelläni katsomassa?

    VastaaPoista
  3. No ruotsalainen ja ruotsalainen kun ahvenanmaalta tuli :P juuri aloitin eilen blogin tekemisen hälle :) www.kummituksenratsu.blogspot.com
    Tervettuloa seurailemaan!

    VastaaPoista