torstai 6. helmikuuta 2014

Raspauspäivä


Tänään oli Vapulla hammaslääkäri. Sen verran venkslasi päätään että päätettiin rauhoittaa hoitamisen ajaksi. Suussa oli kaikki hyvin ja hampaat hyvässä jamassa, vuoden päästä katsotaan uudestaan. Vappu oli aika tumuissa, joten paijattiin sitä hullun lailla ja Heidi väsäsi hienot letitkin Vapun nuokkuessa käytävällä. Kuvassa neiti jo vähän virkeämpänä.


Tänään ratsastin Heidin hevosen Perlan, kun Heidi loukkasi itsensä ja Vappu keräili itseään hampilääkärin jälkeen. Ei me jaksettu oikein työskennellä kunnolla vaan päästeltiin vaan ympäri kenttää tukka putkella. Parit laukanvaihdot kokeiltiin, mutta vauhtia oli sen verran että lähinnä ristilaukalle vaihdeltiin. Kivaa oli joka tapauksessa, naantalin aurinkona (kuulemma) sekä hevonen että ratsastaja! :)

Eilen olikin superhyvät treenit illalla Vapun kanssa. Ravit sujuu nyt hienosti, Vappu liikkuu pyöreällä selällä ja jaksaa liikkua kivassa muodossa jo pitempiä pätkiä. Tähän loppuun laitan pari kuvaa eilisillalta, videolta otettuja ja tosi pimeitä mutta kuitenkin todisteaineistoa hyvistä treeneistä. Ei jää takapää talliin kun Vappu lähtee kentälle ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti